E-Bøger om meditation

Her kan du finde udvalgte e-bøger om diverse emner indenfor meditation, mindfulness, yoga og meget andet udstyr til meditation! Siden bliver løbende opdateret med spændende bøger og gode tilbud i 2024.

Vejen til indre ro i en travl hverdag

af Henning Daverne

Hvis meditation var en pille, som kunne give dig større indvendig ro, mindre stress, bedre kropslig velvære og mere succes i erhvervslivet, ville du så tage den?

Henning Daverne er en af de førende undervisere indenfor meditation i erhvervslivet. Han har mange års erfaring indenfor selvudvikling, kinesisk medicin og kampkunst. Nu deler han sin viden med dig i dette værk med en meget appellerende titel – hvem vil ikke gerne finde ro i en travl hverdag? E-bogen kan også købes som almindelig hæftet meditationsbog.

Meditation

af Mette Kold

Denne e-bog har det hele. Den kan både bruges til dem som allerede er i gang med at meditere dagligt og som opstarts-guide til dem, som ikke har prøvet det før. Bogen gennemgår hvad meditation er og giver dig redskaber til forskellige former for meditation. Og så har Mette Kold krydret den med personlige erfaringer fra kursister, som både kan fortælle og udfordringer og fantastiske gevinster ved meditation!

Tør du mærke livet

af Sarah Zobel Kølpin

Sarah Kølpin er bestseller forfatter. Hun har skrevet en spændende bog om hvordan vores hverdag mere og mere præges af stress og tomhed. Hun guider os gennem øvelser og tanker til mere nærvær og derved bedre relationer til os selv og andre. En guide med harmoni og lykke som mål.

E-bogen anvendes bedst på din smartphone, ipad eller samsung galaxy tab og koster kun 108 kr.

Mindfulness i hverdagen

af Charlotte Mandrup

Charlotte Mandrup er en af de førende kvinder i Danmark indenfor mindfulness. Hun har mange års erfaring indenfor yoga og mindfulness og underviser i dag topledere i hele Danmark. Hun har skrevet denne bog om mindfulness, som vil give dig indsigt i mindfulness, fortælle om gevinster ved mindfulness i hverdagen samt hjælpe dig til en større selv-indsigt! Du kan lære mere om dine handlinger, tanker og følelser – og hvordan det hænger sammen.

Stress af med meditation

af Klaus Kornø Rasmussen

Meditation er blevet mere og mere populært i de senere år som en måde at bekæmpe stress og fremme afslapning på. Klaus Kornø Rasmussens bog, der oprindeligt blev udgivet i 2005, er en jordnær guide til moderne, travle mennesker, der ønsker et effektivt, tilgængeligt og ikke-religiøst redskab til at forebygge og lindre stress. Bogen er illustreret med nyttige billeder og diagrammer og dækker alt fra hvordan man kommer i gang med meditation til hvordan man kan bruge den til at bekæmpe stress i hverdagen. Med sin praktiske tilgang og beroligende tonefald er Relieve Stress with Meditation den perfekte bog for alle, der ønsker at lære mere om denne århundredgamle praksis.

"Midt-i" Meditation

af Henriete Siff Thomsen

Meditation er en fantastisk måde at tage en pause fra hverdagens travlhed og genoplade dine batterier. Denne bog giver en letforståelig introduktion til forskellige enkle meditationsøvelser, der kan udføres hvor som helst, så du kan finde tid til dig selv selv, selv på de travleste dage. Fra jordforbindelse og dybe åndedrætsøvelser til meditation med åbne øjne er der her noget for enhver smag. Du kan meditere i kortere eller længere perioder, liggende eller siddende – eller mens du venter på bussen. Så hvorfor ikke give “midt-i” meditation en chance?

Verdens nemmeste meditation

af Sebastian Overgaard

Velkommen til Verdens nemmeste meditation af Sebastian Overgaard. I denne bog finder du tre enkle og effektive nøgler til at komme i gang med at meditere. Hvis du er nybegynder af meditation, eller hvis du har prøvet det uden held, er denne bog perfekt til dig.

Med klare instruktioner og en venlig, rolig tone gør Verdens nemmeste meditation det let at lære at meditere. Du bliver ikke ekspert fra den ene dag til den anden, men med øvelse vil du blive overrasket over, hvor hurtigt du bliver bedre. Og hvem ved? Når du først har fået styr på meditationen, vil du måske endda udforske andre former for meditation mere indgående.

Meditation for begyndere

af Jack Kornfield

Denne e-bog er den perfekte grundbog for alle, der er interesseret i meditation. Jack Kornfield, en internationalt anerkendt forfatter og klinisk psykolog, giver en enkel og ligefrem introduktion til denne praksis og forklarer dens mange fordele. Hvis du ønsker at lære at meditere eller ønsker at uddybe din eksisterende praksis, er denne bog et must at læse.

Meditation

af Christina Feldman

Meditation e-bogen er din komplette vejviser til meditation som et værktøj til indre ro og velvære. Bogen er fri for bestemte religiøse overbevisninger og tilbyder en grundig forklaring på, hvad meditation er, hvordan du starter, og hvilke fordele meditation kan have. Den enkle introduktion til meditation udforsker essensen af praksisen samt forskellige aspekter som koncentration, fuld opmærksomhed og hengivenhed. Gennem tydelige og letforståelige beskrivelser guider Christina Feldman læseren til at integrere meditation i deres daglige liv.