OM

Meditationsguide

Få svar på hvem der står bag og hvad siden byder på

Hvis du søger ideer, information og inspiration til meditation, så finder du her på siden.

Velkommen til Meditationsguide.dk som er oprettet som en guide til dig der nysgerrig på meditation.

Hvorfor Meditation guide er oprettet?

Bag siden står jeg, Morten Olesen. Siden blev oprettet, da jeg har studeret og praktiseret meditation i mange år for at komme stress, angstfølelse og behovet til at komme ovenpå efter mange fysiske skader med ben, hofte og knæ, hvor meditation kan hjælpe med at holde fokus og komme i zen med sig selv. Jeg driver også en webshop: Krystalsten.dk med diverse spirituelle ting og arbejder med online marketing. Derfor har jeg løbende oprettet sider indenfor interesser, hobby og ting som jeg har viden om som Bredol.dk eller Akrylmalingen.dk; Og derfor har denne meditationsside også set dagens lys.

Meditationsguide til dig

Ideen bag denne side er at give dig det hurtige, rigtige og nemme svar indenfor spørgsmål vedrørende meditation og mindfulness. Helt ligesom meditationsguide.dk er skabt til at give dig det nemme overblik over forskellige meditationsudstyr, som kan bruges både til at forbedre dit fokus, optimerer og skabe velvære før, under og efter en session.

Find det nemme svar på hvad meditation er, historien om mindfulness, buddha, chakra, zen meditation, hvorfor og inspiration til udstyr som malaer eller puder.

Hjemmesiden bliver løbende opdateret, og er finansieret via affiliate marketing. Det betyder, at du vil støde på affiliate links på forskellige produkter som jeg anbefaler. Der er ikke affiliate links alle steder, men ifølge markedsføringsloven er det nemmere for mig at markerer alt som reklame. Hvis du vælger at købe noget hos de respektive webshops, vil jeg få en procentssats, men der er dog ingen ekstraudgift eller anden gene for dig.

Ejerskab og drift

Meditationsguide.dk ejes og drives af

Lansky.dk CVR DK-35500553 ved Morten Harris Evin Olesen, Ildervej 5, 8680 Ry

Kontakt os

Du kan altid kontakte mig på Kontaktsiden her (kontakt@meditationsguide.dk)